frisheid

Beste Marcella,
Jouw frisheid, openheid, vriendelijkheid maakt dat 2 verschillende mensen zich op zijn gemak voelen, puur en eerlijk zijn. We gaan zeker met je op stap als P.A..
Groet Oscar

geluksgevoel

Beste Marcella,
Nogmaals mijn hartelijke dank voor deze fijne uren, op een vaak saaie zaterdagmiddag , en ik ben blij met het geluksgevoel dat zoiets met je doet. Ik hoop dat jullie binnenkort mijn nieuwe look zullen bezien, en dan een glimlach op je gezicht krijgen. Ook wil ik jullie nog even laten weten dat mijn pasfoto ook mooi is geworden, en als ik t.z.t. eens aangehouden zal worden door de politie, dan denk ik , ……dat die mensen wel eventjes 2 x kijken, om te zien of ik het wel ben, ….

lees verder ›

misschien is het daarom een opdracht voor mij om ietwat meer aandacht te geven aan mijzelf, want zoals wij inmiddels weten , je kunt veel vervangen in je leven, zoals : je partner, je huis, je dak op het huis, de deuren etc. maar………niet je eigen lijf, dus …………. Wederom BEDANKT, en ook voor de foto,s !!!

Lieve groet Martha

Anne H7

Hee Marcella,

Ook bedankt voor de samenwerking. Super make-up. Het lijkt wel of het de glinstering van het licht absorbeert.
Fotoshoot Anne Hoogendoorn (The Voice) ism Simon van der Woude

focus

Hi Marcella,
Voor mij betekent een bezoek aan jou altijd een boost voor mijn zelfvertrouwen. Het maakt dat ik me, ondanks dat ik geen perfect uiterlijk heb, mooi en zekerder over mezelf voel. Dit heeft tot gevolg dat ik me tijdens mijn werk en bij sociale gelegenheden geen zorgen maak over mijn uiterlijk en me alleen op mijn werk of op mijn gesprekspartner kan richten. Die focus maakt (zakelijke) gesprekken voor mij eenvoudiger te voeren.

lees verder ›

Ik vind dat je bijzonder hartelijk en sympathiek bent en dit op een erg rustige, open, bescheiden en benaderbare manier. Je hebt de gave dat iemand zich erg snel bij je op z’n gemak voelt. Ik voelde mij zelfs een beetje bijzonder!

Door je natuurlijke manier van adviseren is het alsof je beroep bij je past als geen ander. Het is mooi om te zien hoe je er in op gaat om iemand anders zichzelf beter te laten voelen door de positieve punten te benadrukken. Je armgebaren en overwogen woordkeus benadrukken daarbij steeds precies hetgeen je bedoelt te zeggen en daarmee straal je in mijn ogen rust en overtuiging uit. De tactische manier waarop je kritiek- en/of aandachtspunten aan de orde brengt brengt siert je. Ik ben er van overtuigd dat er klanten zullen zijn die niet eens in de gaten hebben dat je aandachtspuntjes hebt terwijl het punt dat je hebt willen overbrengen wel duidelijk is geland.

Ik bewonder je positieve en charismatische manier van doen, vind dat je een lopend visitekaartje bent voor je bedrijf en hoop je nog vaak te zien en veel van je te leren!

Lieve groeten,

Mirjam
Spagnoletti Fiscaal & Juridisch Advies

spannend

Wat een fijne dag! Heel bijzonder om te sleutelen aan je eigen stijl. En het was ook wel spannend om te doen. Ik ben blij met het resultaat en de adviezen die ik mee heb gekregen. Marcella super bedankt. Je bent een aanrader! Gr. Frank Bergkamp

duwtje

Gewichtsverlies? Een ideale gelegenheid om je garderobe aan te passen. Maar wat doe je als je al jaren alleen via internet of in grote-maten zaken hebt gekocht en je nu eindelijk toch ‘ook wel iets leuks aan wilt’ maar je de drempel naar een normale damesmodezaak nog wel hoog vindt? Dan kun je best wat hulp gebruiken.

 

lees verder ›

Gelukkig was Marcella bereid mij te helpen. Na de kleurenanalyse – hé die kleuren zou ik zelf echt niet hebben uitgekozen! – kon onze shoppingdag beginnen. Advies volgen maar toch dicht bij jezelf blijven. Dat is bij Marcella goed mogelijk. Het leverde een aantal schitterende creaties op die ik op verschillende manieren met elkaar kan combineren. Beslist een aanrader! Dank je wel Marcella voor je adviezen en tips & trucs. Ik heb al veel welgemeende complimentjes mogen ontvangen! De adviezen kunnen net dat duwtje in de rug zijn om zelf ook wat positiever in het leven te staan en het mooiste in jezelf naar voren te halen. Ik ben je elke dag dankbaar voor de make-up en kledingadviezen die je me met veel professionaliteit gegeven hebt.

Resultaat Versterkende factor van succes

Zichtbaar succes in het (zaken)leven

De Vip-dag is een echte aanrader voor iedere ondernemer, die waarde hecht aan professionaliteit in (kleding)stijl en bedrijfspresentatie. Stijlinspirator Marcella is een top vakvrouw, die mij bewuster heeft gemaakt van mijn stijl en de versterkende factor hiervan voor mijn succes in het (zaken)leven. Door deze investering ben ik beter in staat om mijzelf en mijn bedrijf op een manier te presenteren, dat past en herkenbaar is voor mijn klanten. Super Marcella, bedankt!
Ans van den Berg – Verdienstelijk

power

‘Wat een rust en wat een power bij presentatie van business woman imago inspirator Marcella Veldhuis.’
Marit van der Sleen

nieuwe baan

Hoi Marcella,
Bedankt! Met m´n nieuwe jurk (volgens jouw aanwijzingen) liet ik de concurrentie ver achter me! Wie weet tot een volgende keer! Groetjes, Ria

bewust

Hoi Marcella,
Ik vind dat jouw positieve eigenschappen en kwaliteiten zijn dat je enthousiast bent en in staat bent om jouw enthousiasme over te brengen op anderen.

Je straalt en straalt ook uit dat je wilt dat andere mensen stralen, door te zijn wie ze zijn. Je bent gedreven in wat je doet en zult door deze eigenschap denk ik alles kunnen bereiken wat je wilt. Dat hangt samen met het feit dat als je iets doet, je het goed doet.

lees verder ›

Dat wekt vertrouwen bij mensen. Dit is ook meteen de waarde die je biedt, mensen helpen op de gebieden waar mensen vaak onzeker over zijn: welke kleding staat wel en welke niet en waarom is dat zo. In welke kleuren ziet iemand er het beste uit? Ik denk door wat je doet, hoe je dat doet en wat je uitstraalt, mensen vertrouwen in je hebben en je daardoor van grote waarde bent voor mensen.

Een voorbeeld daarvan is mijn moeder die een prachtige jurk heeft uitgezocht voor de bruiloft, maar eigenlijk pas echt achter de keuze voor de jurk stond toen jij aangaf dat de jurk haar prachtig stond. Ik heb zelf ook veel aan je adviezen. Je bent eerlijk (zoals bij de keuze voor mijn jurk voor de bruiloft van mijn zus).

Het kleur- en stijladvies sluit aan bij mijn persoon, ik ben me nu nog bewuster van wie ik ben en wat ik wil uitstralen.  Ook vind ik het fijn dat je kiest van mooie en kwalitatief goede producten, zoals de Jane Iredale make-up, maar ook de leuke dingen van Liesbeth Dahl. De keerzijde van je positieve eigenschappen en kwaliteiten is denk ik wel dat je moet oppassen dat je jezelf niet tekort doet doordat je het graag goed wil doen voor anderen :-)

Wilma

advocaat

Marcella,
Je hebt mijn ogen geopend voor stijl en elegantie. Ik hoop je adviezen in de praktijk te kunnen brengen en als ik de fout in ga weet jij dit vast op jouw charmante wijze recht te zetten. Bedankt voor een originele, functionele en leuke dag.
Matthijs Sturms

NHL Hogeschool

Beste Marcella,
Van de studenten krijg ik hele positieve reacties op je training. Jouw training in combinatie met de sollicitatietraining was heel succesvol. Vanuit het bedrijfsleven krijg ik nu terug dat deze groep heel goed overkomt bij de sollicitatiegesprekken en we weten allemaal dat die eerste indruk daar een groot deel van uit maakt. Bedankt voor een zeer plezierige samenwerking.
Groet Nienke, NHL Hogeschool (afdeling FSM)