Logo Kleding-als-TaalLogo-Erkent-stijl-.-.-.--120x120

Masterprogramma Kleding als taal exclusief voor imageprofessionals & stylisten. Investeer in jezelf, start in september en versterk je marktpositie!

onderscheidend – verdiepend – praktisch – direct effectief – marktpositie versterkend

Jezelf zijn en er geweldig uitzien, waar je ook bent!

Ben jij een ambitieus image consultant of stylist? En wil jij . . .

  • je onderscheiden als erkend stijlcategorieën expert?
  • je kennis verdiepen en je marktpositie versterken?
  • het uiterlijk, het innerlijk van de klant en context zichtbaar maken?
  • op hoog niveau je klanten adviseren?

Dan is het masterprogramma zeer geschikt voor jou! Deze 3 toppers zijn in maart geslaagd als Erkend Stijlcategorieën Experts. Groep mei = VOL Groep 2 start in september 2019.

Zet jezelf en je bedrijf opnieuw op de kaart met het masterprogramma | Dat kan in slechts 7-maanden.

Kleding als taal masterprogramma | De Stijlcategorieën

Het masterprogramma is intensieve begeleiding aan jou als ‘ambitieus image consultants’, die verdieping wil in het vak. Jij leert professioneel te werken met het boek Kleding als taal – de Stijlcategorieën, om je zo te kunnen onderscheiden als Erkend Stijlcategorieën Expert. Het resultaat is dat jij op hoog niveau je klanten kunt adviseren en je marktpositie versterkt.

De Stijlcategorieën zijn uitermate geschikt om in te zetten voor zowel individuele klanten, als in zakelijke bedrijfsadvisering voor teams. De Stijlcategorieën zijn een onderdeel van de professionele leergang van de unieke methode van het Stijlkwadrantenspel® van Eva Hollander.

Ik ben de hoofddocent van het masterprogramma. Bertine Oudesluijs is examinator en Eva Hollander senior-consultant. Ik ben samen met Bertine als enige twee door Eva Hollander hiervoor opgeleid en bevoegd om Kleding als taal – het Stijlkwadrantenspel® te onderwijzen aan image consultants.

Na het afronden met goed resultaat ontvang je het certificaat Erkend Stijlcategorieën Expert en mag je vermeld worden op de website Kleding als taal.

Meer informatie over het masterprogramma lees je op de website Kleding als taal Uiteraard mag je mij ook bellen voor vragen. Ik ga graag met je in gesprek of het masterprogramma bij je ambitie past.

In september start groep 2! Er zijn nog plekken beschikbaar.