Unieke Masterclass
'Stijlvol Zichtbaar'

Jouw persoonlijke stijlavontuur naar outfits waarin jij je mooi, lekker en zelfverzekerd voelt.

Ja, ik meld me graag aan

Speciaal voor vrouwelijke ondernemers en professionals
die worstelen met hun uiterlijke presentatie en zichtbaarheid.

Weg met die onzekerheid. Express your charm!

Veel vrouwelijke ondernemers en professionals worstelen met hun uiterlijke presentatie en zichtbaarheid. Welke kleding past bij mijn figuur? Hoe kan ik me mooi, lekker en zelfverzekerd voelen in mijn kleding? Hoe kan ik er heel eenvoudig leuker en sprankelender uitzien? Hoe kan ik mezelf optimaal presenteren? Hoe kan ik laten zien waar ik voor sta? Hoe kan ik meer zichtbaar zijn? Klopt mijn kledingstijl nog wel bij de vrouw die ik nu ben? Welke kleding past bij mijn veranderende figuur? Welke kleding past bij mij als ondernemer?

In de afgelopen jaren heb ik honderden vragen gekregen van vrouwen en heb ik ze kunnen helpen aan een stuk zelfvertrouwen, zodat ze laten zien waar ze voor staan, meer zichtbaar zijn met hun eigenheid en het verschil maken. Op basis van de worstelingen waar vrouwen mee zitten en met mijn expertise als stijlinspirator en vakdocent 'Kleding als taal' heb ik een buitengewoon inspirerende Masterclass ‘Stijlvol Zichtbaar’ ontwikkeld.

Deze Masterclass helpt jou om de eerste stap te zetten naar meer zichtbaarheid met de juiste outfits. Je gaat één dagdeel werken aan je uiterlijke presentatie en welke kleding bij jouw silhouet past.

Masterclass 'Stijvol Zichtbaar'

In één dagdeel krijg je hét zetje om uit je comfort zone te gaan en te werken aan je uiterlijke presentatie met kleding die écht bij je silhouet past. De ticketverkoop start op 18 november a.s. Mocht je je alvast willen aanmelden om verzekerd te zijn van een plek? Mail dan mij direct . De Masterclass 'Stijlvol Zichtbaar' staat geheel in het teken van jouw unieke uitstraling en hoe je je stijlvol zichtbaar kunt kleden voor meer zelfvertrouwen en het uitstralen van je persoonlijke charme.  

Module #1 Voorbereiding

In aanloop naar de Masterclass krijg je toegang tot de besloten Facebook groep, hierin stellen de deelnemers zich voor en kun je vooraf al in vertrouwelijkheid je vragen stellen.

Module #2 Hoe wil je zichtbaar zijn?

In de tweede stap ga je je voorbereiden op de Masterclass en stuur je mij alvast de antwoorden op vragen zoals: Hoe zou jij zichtbaarder willen zijn? Wat zou je uit willen stralen? Welk beeld heb je daarbij?

Module #3 Wat vind je spannend?

Tijdens de laatste module ga je nadenken over wat stijlvol zijn voor jou betekend. Wat vind je spannend en waar loop je tegenaan? Wat weerhoudt je ervan om het te doen? Deze vragen Deze vragen zorgen ervoor dat je goed voorbereid deelneemt aan de Masterclass, zodat het optimale eruit haalt!

Zichtbaarheid is essentieel

Wat leer je in deze masterclass?

 • Bewustwording van je persoonlijke charme.
 • Welke kleding het beste flatteert.
 • Welke kledingmodellen echt bij je silhouet passen.
 • Met welke kledingitems je je op-en-top kunt presenteren.
 • Je eerste stap naar de mooiste versie van jezelf.
 • Een frisse blik op je eigen garderobe.
 • Hoe je zelfvertrouwen kunt halen uit je kleding.

Een Masterclass volgen bij Marcella is een echte aanrader voor iedere ondernemer en professional, die waarde hecht aan professionaliteit in (kleding)stijl en bedrijfspresentatie. Stijlinspirator Marcella is een top vakvrouw, die mij bewuster heeft gemaakt van mijn stijl en de versterkende factor hiervan voor mijn succes in het (zaken)leven. Super Marcella, bedankt! 

Ans van den Berg
Ans van den Berg Register Loopbaancoach bij Verdienstelijk

Na 1,5 dag in het (regenachtige) Leeuwarden, begon de zon te schijnen toen ik weer vertrok. Propvol indrukken en inspiratie. Na een rustige avond thuis en een fijne ochtend daarna, wil ik je vertellen dat ik binnen die ene dag vol aandacht van jou een grote stap heb gemaakt voor mezelf. Door bevestiging en de puntjes op de ‘i’ die je me mee hebt gegeven voel ik me nog mooier en krachtiger als persoon.

Irene Vink
Irene Vink Projectmanager en adviseur bij FIP - fringelidé in projects

Maart

16

 • Maandag, 16 maart
 • Aanvang om 09:15 uur
 • Afsluiting om 13:00 uur
 • Ciprianussteeg 2b te Leeuwarden

Het programma

 

Welkom en kennismaking

‘Stijl Succes Formule’

Presentatie kledingmodellen

Jouw silhouet

Spiegelbeeldsessie

Tja en dan? Of Hoe dan?

Ontdek de ideale basisstukken voor jouw kledingkast!

 

Express your charm, be visible & sparkle

 

 Uiteraard met feestelijke bubbels om het sprankelend af te sluiten.

Je bouwt aan je eigen stijl en uitstraling. De oefeningen worden allemaal voorzien van praktische werkbladen en persoonlijke tips & tops.

 Door wie wordt de Masterclass gegeven?

 

Ik ben Marcella Veldhuis-Andringa. In 2008 startte ik mijn bedrijf Marcella stijlinspirator. Ik help jou als ondernemer of professional te laten zien waar jij voor staat. In kleding waarin je je eigenheid kunt uitdragen, je je mooi en zelfverzekerd voelt en je bedrijf kunt profileren voor meer zichtbaar succes.

In februari 2019 heb ik de Vrouw in de Media Award Friesland gewonnen voor het zichtbaar zijn in de media met mijn deskundigheid. Mijn werk is mijn passie en je zult me vaak treffen in het stijlburo, gevestigd in het oude koetshuis uit 1630 in de Ciprianussteeg 2b te Leeuwarden.