IMG_2995

GRUTSK! WINNARES VROUW IN DE MEDIA AWARD – REGIO FRIESLAND

Op 8 februari heb ik de VROUW IN DE MEDIA AWARD 2018 Regio Friesland in ontvangst genomen. In 2018 ben ik opgevallen in de media vanwege het uitdragen van mijn vrouwelijke deskundigheid als ondernemer, stijlinspirator en spreker.

Het is mijn doel om in 2019 nog meer mijn missie over kledingcommunicatie, zichtbaarheid en eigenheid te verspreiden. Ik wil vrouwen, die voor een stap staan in hun carrière, in persoonlijke groei of met hun bedrijf, helpen meer zichtbaar te zijn als versneller van succes.

lees verder ›

De Award is een initiatief van Janneke van Heugten Mediaplatform VIDM en Marga Miltenburg Sprekersbureau ZijSpreekt.

“Ik wil altijd inspireren, waar ik ook ben”, zegt Marcella stijlinspirator. “Ik wil een inspiratiebron zijn voor vrouwen, het bedrijfsleven en voor vakcollega’s. Om me heen zie ik dat veel vrouwen bescheiden zijn en toch wel onzeker. Als je een mooie boodschap hebt, deskundig bent en het niet uitdraagt, weet niemand het.

Vrouwen bewust maken van hun vrouwelijke kracht, inspireren & motiveren hoe ze meer zichtbaar zichzelf worden zodat ze zich vol zelfvertrouwen kunnen presenteren, durven te onderscheiden en hun bedrijf profileren als versneller van succes, is een levensstijl, dat kun je niet uitzetten.

Ik gun iedereen zichtbaarheid in kleding waarin ze zich mooi, stijlvol en krachtig voelen en hun missie uitdragen. En dat breng ik als stijlinspirator, spreker & ladyspeaker graag vol passie en flair de wereld in. Iedereen is het waard zichtbaar zichzelf te zijn, zich te onderscheiden en haar deskundigheid uit te dragen! Zo word je opgemerkt, serieus genomen als deskundige, creëer je meer impact en maak jij het verschil.”

Ik daag je uit:  “Investeer in jezelf, kleed je geweldig & maak het verschil! Jij ben het waard zichtbaar te zijn.”

Als jij ook écht zichtbaar wilt zijn, volg dan het 3-maandenprogramma Laat zien waar jij voor staat. En heb je gewoon een boost nodig in zichtbaar succes, dan is de VIP-dag intensive een topper.

foto’s Willy Wilpstra

bekijk alle foto's ›

Laat zien waar jij voor staat!

Ik ben Marcella Veldhuis-Andringa, sprankelend en dynamisch. In 2008 startte ik mijn bedrijf Marcella stijlinspirator. Ik help jou als ondernemer of professional te laten zien waar jij voor staat. In kleding waarin je je vol zelfvertrouwen kunt presenteren en je bedrijf kunt profileren.

In februari 2019 heb ik de Vrouw in de Media Award Friesland gewonnen voor het zichtbaar zijn in de media met mijn deskundigheid. Mijn werk is mijn passie en je zult me vaak treffen in het stijlburo, gevestigd in het oude koetshuis uit 1630 in de Ciprianussteeg 2b te Leeuwarden.

lees verder ›

Veel talentvolle vrouwen (en ook mannen) die voor een stap staan in hun carrière of met hun bedrijf, die een mooie boodschap hebben, maar waarbij ze dat niet zichtbaar maken in kleding en uitstraling, doen zichzelf te kort. Ze zijn bescheiden, toch wel onzeker. Ze kunnen een missie of mooie boodschap hebben, maar als ze er niet voor opstaan, wordt hun deskundigheid niet direct opgemerkt. Het is daarom mijn drive om vrouwen bewust te maken van hun uitstraling, te laten ontdekken hoe kleding identiteit en deskundigheid kan ondersteunen, positief kan bekrachtigen, zodat ze meer zichtbaar worden. Want kleding en uitstraling heeft direct effect op het beeld dat je van jezelf en het bedrijf neerzet.

Mijn motto: ‘Investeer in jezelf, kleed je geweldig & maak het verschil! Jij ben het waard zichtbaar te zijn.’

Door jou in je kracht te zetten wil ik de wereld een beetje bewuster en stijlvoller maken. Mensen motiveren en bewust maken van hun kracht is de kern van mijn werk. Een professionele, tijdloze en toch eigentijdse unieke uitstraling kenmerkt deze nieuwsgierige ondernemer en professional. Stijl, klasse en oog voor detail, daarmee maak je het verschil.”

Over Marcella
‘Marcella staat bekend om haar sprankeling, elegantie en professionele deskundigheid. Het respectvol omgaan met mensen en haar toegankelijke uitstraling. Met haar bijzondere gevoel voor stijl en kwaliteit, welke zij altijd heel praktisch en inzichtelijk vertaalt in haar oprechte adviezen, helpt ze professionals & ondernemers naar zichtbaar succes en het profileren van hun bedrijf en dat doet ze vol passie altijd en overal.’

Sinds 2015 is ze docent aan het Masterprogramma Kleding als taal voor image consultants en stylisten. Ze geeft intensieve begeleiding aan ambitieuze image consultants, die verdieping willen in het vak. Zij leren professioneel te werken met het boek Kleding als Taal – de Stijlcategorieën, om zich zo te kunnen onderscheiden als Erkend Stijlcategorieën Expert. Het resultaat is dat zij innerlijk, uiterlijk en context meenemen, op hoog niveau hun klanten kunnen adviseren en hun marktpositie versterken.

Wil je meer van mij weten, bekijk dan dit filmpje.

fullsizeoutput_7322

Masterprogramma Kleding als taal

Sinds 2015 ben ik docent van het Masterprogramma Kleding als taal. Intensieve begeleiding aan ambitieuze imageprofessionals en (business)stylisten, die verdieping willen in het vak. Zij leren professioneel te werken met het boek Kleding als taal – de Stijlcategorieën, om zich zo te kunnen onderscheiden als Erkend Stijlcategorieën Expert.

Het resultaat is dat zij innerlijk, uiterlijk en context meenemen in hun adviezen, op hoog niveau hun klanten kunnen adviseren en hun marktpositie versterken.

In mei is het Masterprogramma met een nieuwe groep gestart. Heb je interesse? In het najaar 2019 start een nieuwe groep.

Logo-Erkent-stijl-.-.-.--120x120

 

lees verder ›

De Stijlcategorieën zijn uitermate geschikt om in te zetten voor zowel individuele klanten, als in zakelijke bedrijfsadvisering voor teams. De Stijlcategorieën zijn een onderdeel van de professionele leergang van de unieke methode van het Stijlkwadrantenspel van Eva Hollander. Bertine Oudesluijs is examinator.

De opleidingslocatie is deels in Leeuwarden, deels in Amersfoort. Voor meer informatie kijk op Kleding als taal.

FullSizeRender

Wil jij met mij in gesprek?

Ben jij die ondernemer of professionals die opgemerkt wil worden, het verschil wil maken en laten zien waar jij voor staat? Wil jij echt op en top in stijl jezelf zijn, jezelf optimaal presenteren en je eigenheid zichtbaar maken? Ga dan in gesprek met mij, zodat we kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen.
Stuur mij een bericht of bel op 06-51195158

fullsizeoutput_529a

Het stijlburo

Kom eens langs

In het oude koetshuis uit 1630 is het stijlburo van Marcella stijlinspirator gevestigd. Alle trainingen, presentaties en stijladviezen zijn op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Op iedere laatste zaterdag van de maand heeft het stijlburo een inloopmiddag van 12.00 – 17.00 uur. Kom gerust vrijblijvend kennis maken met mij, inspiratie op doen, de skin care make-up van Jane Iredale aanschaffen of een sprankelende CellaBella/BellMen uitzoeken? Je bent van harte welkom.

Kom eens langs. Het is een inspirerende bijzondere plek in hartje Leeuwarden.

Marcella 

bekijk alle foto's ›

Aanmelding eStyling voor informatie & inspiratie

Iedere week stuur ik een waardevolle artikel met tips en informatie. Ik wil je namelijk heel graag inspireren. De tips gaan over professionele uitstraling, jouw unieke stijl, zichtbaarheid en kledingkeuzes. Ook kom je als lezer in aanmerking voor mooie aanbiedingen die je anders niet ontvangt. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden ivm privacy waarborg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contactgegevens Marcella

Marcella Veldhuis-Andringa
stijlinspirator

Let’s meet!
Wil je nader kennismaken of wil je bespreken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Ciprianussteeg 2b
(om de hoek van De Kelders)
8911 JG  LEEUWARDEN
06-51195158
MAIL

Instagram I Linkedin I Twitter I Facebook

Je bent pas volledig gekleed als je een glimlach draagt.

Pinterest

Nieuwsgierig naar mijn PINS 

amandelkoekjes

Cantuccini

Typisch Italiaanse amandelkoekjes, oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Prato in de regio Toscane. Cantuccini worden in Italië geregeld als dessert gegeten geserveerd met Vin Santo. Ik vind ze heerlijk met een kopje verse muntthee. Echt genieten, probeer maar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In mijn vrije tijd mag ik graag shoppen. In elke stad ga ik op zoek naar verborgen schatten.
Beautiful brands

img_3299

Mijn 3 mannen zijn heel belangrijk in mijn leven. Ik ben trots op mijn stoere jongens en echtgenoot. Zij zorgen ervoor dat ik mijn passie kan uitoefenen. Op onze vrije momenten gaan we graag naar het tenthuisje op Vlieland of op pad met onze kleine oldtimercaravan op 3 wielen.

Mijn liefste geuren – Chanel N0 19 Poudré en Chanel N0 19