KRACHTIG POSITIONEREN
online

Onderscheidend, effectief, verdiepend, praktisch en direct toepasbaar. Steek jezelf in een nieuw jasje tijdens de training Krachtig Positioneren. Deze training wordt live gegeven.

Je doet je werk goed, je hebt veel in je mars en je prioriteit ligt op de inhoud van je werk. Maar er knaagt iets! Je uiterlijk straalt niet uit wat je eigenlijk wilt. Je weet dat er meer in zit. In deze training ga je een dag aan de slag om je eigen persoonlijkheid en expertise in een nieuw jasje te steken en dát uit jezelf te halen wat jij graag wilt. Zodat je je kunt positioneren en zichtbaar bent als expert mét uitstraling, online & offline.

Zichtbaar als expert mét uitstraling

Krachtig Positioneren is een dagtraining voor (young)professionals binnen een organisatie, eigenaren van een bedrijf, om zichzelf professioneel en vol zelfvertrouwen te presenteren met een krachtige authentieke uitstraling. Gericht op zelfinzicht, profilering en groei.

Authenticiteit, aantrekkingskracht en professionaliteit als kernbegrippen tijdens de training.

Wat houdt de training Krachtig Positioneren in?

 • Beeldvorming en bewustwording persoonlijke kracht
 • Je zoomt in op wat jou kenmerkt
 • Je leert welke uitstraling past bij jouw visuele identiteit
 • Je leert welke kleding jouw boodschap ondersteunt
 • Je wordt meer zichtbaar als expert
 • Je leert hoe kleding communiceert
 • Je leert welke kleding jouw uitstraling versterkt
 • Je leert hoe jij je persoonlijk en representatief kleedt
 • Je leert iedere situatie in te schatten op basis van de stijlcategorieën
 • Je leert je optimaal te presenteren en positioneren online & offline

Veel mensen doen zichzelf tekort omdat ze hun visuele mogelijkheden niet optimaal benutten. Uitstraling, persoonlijke kracht en context zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen met de juiste verdiepende inzichten over uiterlijke communicatie een krachtig, authentiek en professioneel beeld kan neerzetten.

Opvallen door niet op te vallen. Ben jij op zoek naar een geschikte training voor één van de medewerkers? Deze training wordt al jaren succesvol gegeven binnen organisaties. In slechts één dag met de training Krachtig Positioneren maken zij het verschil. En daar heb je echt geen roségouden rok voor nodig. Marcella laat zien waar ‘jij’ voor staat. Meer informatie, neem contact met mij op.


Op een praktische en inspirerende manier leren de deelnemers wat je communiceert met kleding en uitstraling. En of dit klopt met wat je wilt uitdragen als (young) professional of ondernemer.

Het effect:

 • Medewerkers profileren hun deskundigheid
 • Versterking eigenwaarde en professioneel zelfvertrouwen
 • Betere kansen bij potentiële opdrachtgevers door professionele uitstraling
 • Meer zichtbaarheid
 • Efficiëntere organisatie
 • Gemotiveerde medewerkers door ze serieus te nemen in ambitie (ze zijn het waard om in te investeren)
 • Aandacht besteden aan uitstraling heeft direct positief effect op het beeld van de organisatie/bedrijf.

Marcella werkt met haar ‘Zichtbaar Succes Methode’ en met het professionele award winnende systeem Kleding als Taal, De stijlcategorieën, het Innerlijk Kompas & de Stijlkwadranten. Deze zijn leidraad voor de interactieve training waarmee je je optimaal presenteert, je zelfverzekerd voelt en dat uitdraagt. Hierdoor ga je voor zichtbaar jezelf als versneller van succes.

Informeer naar de mogelijke data van de training Krachtig Positioneren. Individuele aanmelding en in teamverband mogelijk.

BUDGETTEN:
LOOPBAAN – VITALITEIT – OUTPLACEMENT -DUURZAME INZETBAARHEID – ONTWIKKELING

Veel medewerkers weten niet dat er jaarlijks budgetten vrij gemaakt worden om nieuwe vaardigheden te leren, trainingen te volgen of voor persoonlijke coaching. Maak gebruik van de budgetten voor medewerkers.

LEES HIERONDER DE ERVARINGEN VAN
KRACHTIG POSITIONEREN VOOR TEAMS

Marcella gaf vier trainingen met het thema ‘Your performance for success’ aan medewerkers van Rabobank Leeuwarden-Noordwest Friesland.
Ze liet zien dat je niet als mens hoeft te veranderen.

Het waren stuk voor stuk interactieve, levendige en inspirerende workshops. Het doel was bewustwording van het communicatieve effect van een eerste indruk. En het begrijpen hoe de taal van kleding werkt. Een aanrader voor iedereen die zichzelf goed wil presenteren en meer wil leren over het effect van kleding! Lees meer

Rabobank Leeuwarden
Your performance for success

Het doel van de training was om de onderlinge samenwerking en de uitwisselbaarheid binnen het team te vergroten en om een professionaliseringsslag te maken. Marcella liet de deelnemers op een interactieve, inspirerende en praktische manier zien hoe zij met kleding enerzijds helemaal zichzelf kunnen zijn en anderzijds goed kunnen aansluiten bij de professionele uitstraling van het team als geheel. Zij deed dit op een zeer plezierige en respectvolle manier waardoor haar advies voor iedereen “veilig” bleef. Ik kan Marcella zeker aanbevelen aan andere organisaties. Lees meer

Gemeente Noordoost Polder
teambuilding