Contactgegevens Marcella

Marcella Veldhuis-Andringa
stijlinspirator

Let’s meet!
Wil je nader kennismaken of wil je bespreken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Ciprianussteeg 2b
(om de hoek van De Kelders)
8911 JG  LEEUWARDEN
06-51195158
MAIL

Instagram I Linkedin I Twitter I Facebook

fullsizeoutput_529a

Het stijlburo

Kom eens langs

In het oude koetshuis uit 1630 is het stijlburo van Marcella stijlinspirator gevestigd. Alle trainingen, presentaties en stijladviezen zijn op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Op iedere laatste zaterdag van de maand heeft het stijlburo een inloopmiddag van 12.00 – 17.00 uur. Kom gerust vrijblijvend kennis maken met mij, inspiratie op doen, de skin care make-up van Jane Iredale aanschaffen of een sprankelende CellaBella/BellMen uitzoeken? Je bent van harte welkom.

Kom eens langs. Het is een inspirerende bijzondere plek in hartje Leeuwarden.

Marcella 

bekijk alle foto's ›
Cover_E-book_04

Download GRATIS het eBook Stijlvol Zichtbaar voor Meer Impact en ontvang iedere week vanaf mei een waardevol artikel over professionele uitstraling, zichtbaarheid en kledingkeuzes.

  • E-book

    Vul je e-mailadres in als je eens per twee weken tips en advies wilt ontvangen over uiterlijke presentatie.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FullSizeRender

Wil jij met mij in gesprek?

Ben jij die ondernemer of professionals die opgemerkt wil worden, het verschil wil maken en laten zien waar jij voor staat? Wil jij echt op en top in stijl jezelf zijn, jezelf optimaal presenteren en je eigenheid zichtbaar maken? Ga dan in gesprek met mij, zodat we kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen.
Stuur mij een bericht of bel op 06-51195158

Pinterest

Nieuwsgierig naar mijn PINS