Trainingen speciaal voor bedrijven, ondernemingen en organisaties

Met trainingen, presentaties en persoonlijke adviezen die gericht zijn op kledingcommunicatie, eigenheid (deskundigheid) en zichtbaarheid begeleidt Marcella stijlinspirator professionals, managers en medewerkers bij het ontwikkelen en vergroten van eigenwaarde als versneller van succes.

Hoe jij jezelf presenteert, hoe jij eruit ziet, heeft effect op jezelf, is van invloed op de ander en op je carrière. Door te laten zien waar je voor staat, bewuste keuzes te maken in je uitstraling, maak je het verschil. In al mijn trainingen, presentaties en programma’s maak ik gebruik van de Stijl Succes Formule en professionele award winnende methodiek ‘Kleding als taal’. Ik gebruik de Stijlcategorieën als leidraad voor de interactieve trainingen waarmee de medewerkers zich optimaal kleden, zich vol zelfvertrouwen kunnen presenteren en dat uitdragen.

Over Marcella:
“Marcella gelooft écht dat jouw medewerkers het verschil kunnen maken. Aandacht besteden aan de zichtbaarheid, uitstraling en eigenheid van de medewerkers, heeft direct positief effect op het beeld van jouw bedrijf en het zelfvertrouwen van de medewerkers. Het is de manier om je als bedrijf of organisatie te onderscheiden. Hierdoor ga je voor meer zichtbaar succes en maken de medewerkers het verschil.

In februari heeft Marcella de Vrouw in de Media Award Frl gewonnen voor het zichtbaar maken van haar deskundigheid in de media. Zij weet als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf positief te profileren en te positioneren met een duidelijk doel. Ze gaat graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Informeer naar de opties voor jouw bedrijf.”