kat_corporatefoto+_1

VERDIEPING VOOR IMAGECONSULTANTS

Masterprogramma Kleding als taal 2018
De Stijlcategorieën

onderscheidend – verdiepend – praktisch – direct effectief – marktpositie versterkend

Intensieve begeleiding aan ambitieuze imageconsultants, die verdieping willen in het vak. Zij leren professioneel te werken met het boek Kleding als Taal – de Stijlcategorieën, om zich zo te kunnen onderscheiden als Erkend Stijlcategorieën Expert. Het resultaat is dat zij op hoog niveau hun klanten kunnen adviseren en hun marktpositie versterken.

De Stijlcategorieën zijn uitermate geschikt om in te zetten voor zowel individuele klanten, als in zakelijke bedrijfsadvisering voor teams. De Stijlcategorieën zijn een onderdeel van de professionele leergang van de unieke methode van het Stijlkwadrantenspel van Eva Hollander.

Je leert deze verdieping van stijlinspirator Marcella Veldhuis-Andringa, de zeer enthousiaste en inspirerende docent van het Masterprogramma.

NIEUW       Kleding als taal 6-maanden Masterprogramma De Stijlcategorieën

Deelname aan het 6-maandenprogramma Kleding als Taal – De Stijlcategorieën omvat de volgende onderdelen:

  • 1 instaptoets digitaal voorafgaand aan de start van het masterprogramma
  • 2 studiedagen 10.00 – 16.30 uur locatie stijlburo Stijlinspirator Leeuwarden
  • 1 examendag 10.00 – 16.30 uur locatie koetshuis Amstersfoort
  • 1 praktijkmiddag 13.30 – 16.30 uur locatie stijlburo Stijlinspirator Leeuwarden
  • 2 webinars/skype à 2 uren
  • 3 keer een thuisopdracht onderzoek met 3 proefklanten waarover verslag & feedback
  • Theorie-examen De Stijlcategorieën
  • Praktijkexamen Presentatie met je klant

Tijdens dit 6-maanden Masterprogramma is er een besloten studenten FB-groep. Op de laatste studiedag is het Theorie-examen en Praktijkexamen. Na het afronden met goed resultaat ontvang je het certificaat Erkend Stijlcategorieën Expert en mag je vermeld worden op de website Kleding als Taal.

Ben jij een ambitieus image consultant en wil je verdieping in het vak? In mei 2018 start het volgende masterprogramma.

Mail of bel mij op 06-51195158 voor meer informatie. Ik spreek je graag of dit programma bij je past.

Eva Hollander, senior consultant en auteur Kleding als taal / De stijlkwadrantenmethode:
“Met deze nieuwe eigentijdse aanpak van het Kleding als taal – masterprogramma biedt Marcella aan image consultants een waardevol en praktisch begeleidingsprogramma om professioneel en erkend met de Stijlcategorieën te leren werken, een belangrijk onderdeel van het Stijlkwadrantenspel.

Na twaalf jaar zelf de collega’s te hebben opgeleid in het Stijlkwadrantenspel (en vanaf 2013 samen met Bertine Oudesluijs, en vanaf 2015 ook met Marcella Veldhuis-Andringa), neemt Marcella nu het stokje over.

Marcella Veldhuis-Andringa en Bertine Oudesluijs zijn de enigen die door mij persoonlijk getraind zijn om andere imageconsultants te leren professioneel te werken met mijn stijlkwadrantenspelmethode en de bijbehorende systemen. Ik zelf zal vanuit mijn expertise een senior consultantrol blijven vervullen.

Met de nieuwe aanpak, waarin ook de nieuwe media geïntegreerd zijn, is het ‘Kleding als taal – masterprogramma’ helemaal up to date en toekomstgericht. Marcella is een bevlogen, inspirerende en ervaren integraal image consultant. Het masterprogramma is bij haar in zeer goede handen. Ik draag het met waardering voor de vernieuwing en groot vertrouwen aan haar over.

Het ‘Kleding als taal – masterprogramma’ beveel ik van harte aan bij alle imagecollega’s die hun kennis willen verdiepen en in hun adviezen verder willen gaan dan de dress code en de mode.”