OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes

Marcella Veldhuis-Andringa startte haar bedrijf Marcella stijlinspirator in 2008. Zij vestigde haar stijlburo in het oude koetshuis uit 1630 in de Ciprianussteeg 2b te Leeuwarden.

Marcella: “Ik adviseer en inspireer ondernemers & professionals hoe ze zich vol zelfvertrouwen krachtig prachtig kunnen presenteren, hun bedrijf kunnen profileren en gaan voor zichtbaar succes. Ik gun mensen een unieke, stijlvolle en sprankelende uitstraling, zodat dit volledig tot uiting kan komen door het zichtbaar maken van hun kracht en pracht.

 
lees verder ›

Door jou in beweging te zetten wil ik de wereld een beetje bewuster en stijlvoller maken. Mensen motiveren en bewust laten zijn van hun kracht en pracht voor zichtbaar succes is de kern van mijn werk. Een professionele, tijdloze en toch eigentijdse uitstraling kenmerkt deze nieuwsgierige ondernemer en professional. Stijl, klasse en oog voor detail, daarmee maak je het verschil.”

Marcella staat bekend om haar professionele deskundigheid, het respectvol omgaan met mensen en haar sprankelende, toegankelijke uitstraling. Met haar bijzondere gevoel voor stijl en kwaliteit, welke zij altijd heel praktisch en inzichtelijk vertaalt in haar oprechte adviezen, helpt ze professionals & ondernemers naar zichtbaar succes en het profileren van hun bedrijf.

Sinds 2015 is ze docent aan het Masterprogramma Kleding als taal voor image consultants. Ze geeft intensieve begeleiding aan ambitieuze imageconsultants, die verdieping willen in het vak. Zij leren professioneel te werken met het boek Kleding als Taal – de Stijlcategorieën, om zich zo te kunnen onderscheiden als Erkend Stijlcategorieën Expert. Het resultaat is dat zij op hoog niveau hun klanten kunnen adviseren en hun marktpositie versterken.

Wil je meer van mij weten, bekijk dan dit filmpje.

 
FullSizeRender

Wil jij met mij in gesprek?

Ben jij die ondernemer of professionals die opgemerkt wil worden, het verschil wil maken en gaan voor zichtbaar succes? Wil jij echt op en top in stijl jezelf zijn, jezelf optimaal presenteren en je kracht en pracht zichtbaar maken? Ga dan in gesprek met mij, zodat we kunnen bekijken of ik iets voor je kan betekenen.
Stuur mij een bericht of bel op 06-51195158

 
IMG_0388

Het stijlburo

Kom eens langs

In het oude koetshuis uit 1630 is het stijlburo van Marcella stijlinspirator gevestigd. Alle trainingen en adviezen zijn op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Op iedere zaterdag heeft het stijlburo een inloopmiddag van 12.00 – 17.00 uur. Kom gerust vrijblijvend kennis maken met mij, inspiratie op doen, de skin care make-up van Jane Iredale aanschaffen of een sprankelende CellaBella/BellMen uitzoeken? Je bent van harte welkom.

Kom eens langs. Het is een inspirerende bijzondere plek in hartje Leeuwarden.

Marcella 

 
bekijk alle foto's ›

Aanmelding eStyling voor informatie & inspiratie

Iedere twee weken stuur ik waardevolle tips en informatie over Zichtbaar Succes met Professionele Outfits. Ik wil je namelijk heel graag inspireren. De tips gaan over professionele uitstraling, zichtbaar succes en kledingkeuzes. Ook kom je als lezer in aanmerking voor mooie aanbiedingen die je anders niet ontvangt. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden ivm privacy waarborg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 
Contactgegevens Marcella

Marcella Veldhuis-Andringa
stijlinspirator

Let’s meet!
Wil je nader kennismaken of wil je bespreken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Ciprianussteeg 2b
(om de hoek van De Kelders)
8911 JG  LEEUWARDEN
06-51195158
MAIL

Instagram I Linkedin I Twitter I Facebook

 
14102341_1452042501474378_7048344996493451702_n

Docent Dé Masteropleiding ‘Kleding als taal’ voor imageconsultants

Samen met Bertine Oudesluijs ben ik docent aan Dé Masteropleidng ‘Kleding als taal’. Wij leren ambitieuze image professionals, die op hoger niveau willen werken, de expert te worden in hun vak zodat ze leren methodisch te werken met het Stijlkwadrantenspel en tot in de kern de taal van kleding leren doorgronden en voor elke gelegenheid het innerlijk van de mens zichtbaar kunnen maken in harmonie met haar uiterlijk. Dit voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Als gecertificeerd integraal imageconsultant kan zij hogere tarieven vragen en zo meer omzet genereren. Meer informatie op www.kledingalstaal.nl 

De opleidingslocatie is deels in Leeuwarden, deels in Amersfoort.

 

Je bent pas volledig gekleed als je een glimlach draagt.

 
Pinterest

Nieuwsgierig naar mijn PINS 

 
amandelkoekjes

Cantuccini

Typisch Italiaanse amandelkoekjes, oorspronkelijk afkomstig uit de provincie Prato in de regio Toscane. Cantuccini worden in Italië geregeld als dessert gegeten geserveerd met Vin Santo. Ik vind ze heerlijk met een kopje verse muntthee. Echt genieten, probeer maar!

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In mijn vrije tijd mag ik graag shoppen. In elke stad ga ik op zoek naar verborgen schatten.
Beautiful brands

 
img_3299

Mijn 3 mannen zijn heel belangrijk in mijn leven. Ik ben trots op mijn stoere jongens en echtgenoot. Zij zorgen ervoor dat ik mijn passie kan uitoefenen. Op onze vrije momenten gaan we graag naar het tenthuisje op Vlieland of op pad met onze kleine oldtimercaravan op 3 wielen.

 
chanel_no_19

Mijn liefste geuren – Chanel N0 19 Poudré en Chanel N0 19