Bij een VIP-dag, hoort een VIP-uitstraling.

Als je deelneemt aan de VIP-dag doorloop je 4 stappen om inzicht te krijgen in de taal van kleding, hoe je je kwaliteiten en deskundigheid kunt uitdragen en hoe je op en top jezelf kunt zijn bij iedere gelegenheid met jouw persoonlijke (VIP-)uitstraling. Ik kwam deze prachtige fake-fur jas tegen. Deze jas geeft mij direct een VIP-uitstraling door het rijke materiaal en de glans. Zoals je ziet was het nog nazomer en liep ik op prachtige sandaaltjes. Als ik hem nu tegen zou komen, is hij voor mij. Deze jas past perfect bij mij als stijlinspirator en ook bij mij als Marcella. Altijd net even anders dan anders. Wil je ook weten in welke kleding jij je professionaliteit uitdraagt, hoe je je op en top kunt presenteren in kleding waarin je je goed voelt en waarmee je je vol zelfvertrouwen kunt presenteren? Ik zou het tof vinden als jij de vierde en laatste VIP-deelnemer bent van dit jaar. De volgende 4 stappen ga je maken: 

Stap 1
Je leert ontdekken hoe de taal van kleding werkt, wat het effect is van de eerste indruk en over de taal van non-verbale communicatie. Met behulp van de ‘stijlcategorieën’ krijg je duidelijk en snel inzicht in het effect van kleur en kleding op de werkvloer en privé.
Stap 2
Beeldvorming en bewustwording. Wat straal je uit en wat wil je uitstralen?
Wat wil je uitstralen met jouw functie of jouw bedrijf als geheel?
Stap 3
De stylingtools contrast, kleur en vorm in de praktijk.
Stap 4
In deze stap leer je de vertaalslag te maken hoe je met meer gemak kleding kiest die jouw professionele uitstraling ondersteunt. Hoe je succesvolle outfits kunt samenstellen voor iedere gelegenheid en je met meer gemak jezelf kunt presenteren voor zichtbaar succes.

Wat levert de VIP-dag nog meer op:

  • intensieve en persoonlijke stylingaandacht van een expert;
  • tips & trucs waar je thuis direct mee aan de slag kunt;
  • een extra dimensie aan jouw blijvende indruk en bewustwording;
  • een boost in je zelfrespect omdat je het waard vindt om in jezelf te investeren;
  • Plezier en durf!

Voorafgaand aan de VIP-dag ontvang je een voorbereidende opdracht. Aan het einde van de dag weet op welke punten je meer zichtbaar succes met professionele outfits creëert en heb je een mooi ‘stijlplan’ om dit ook daadwerkelijk te creëren.

Heb je nog vragen, bel 06-51195158 mij gerust.