'Ineens word ik serieus genomen en zien relaties en klanten dat ik er ben.'

Majet is een ambitieuze vrouw met een bedrijf. Ze volgde veel inhoudelijke trainingen. Daar lag haar focus. Na een tijd heeft ze gemerkt dat ze toe was aan de volgende stap. Haar kleding paste niet meer bij haar. Ze wilde een stap maken naar een hoger niveau met haar bedrijf. Ze wilde haar deskundigheid uitdragen en zichtbaar zijn voor potentiële klanten.

Kleding was voor haar minder belangrijk maar ze was zich inmiddels wel bewust van de versterkende factor van een optimale professionele presentatie met haar eigen stijl.  Daarom besloot ze deel te nemen aan het 4-maandenprogramma Succes Trek Je Aan.  Het was een boost in zelfvertrouwen en zichtbare versterking van haar marktpositie. Majet voelt zich zeker in haar uiterlijke presentatie, weet de juiste keuzes te maken, ze straalt
professionaliteit uit, ze wordt serieus genomen en ze heeft haar zichtbaarheid vergroot. Ineens wordt ze serieus genomen en zien relaties en klanten wie ze is en wat ze doet. Ze ervaart dat er steeds meer belangstelling is voor haar bedrijf en haar diensten. Een mooi voorbeeld van Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes.

[Foto CB]