Wil je in één dag leren welke kleding en uitstraling bij jouw expertise en bedrijf past?

Herken je dit: 'Je vindt kleding leuk en weet aardig wat de mode doet en eigenlijk weet je ook best hoe je er leuk en modisch uit kunt zien'. Maarrrrr er is veel meer te ontdekken!!!!!! Je mag jezelf nog meer laten zien. Wil je er niet alleen leuk uitzien? En wil jij jezelf goedgekleed en optimaal presenteren in kleding die helemaal bij jou past en waarin je je krachtig, sprankelend jezelf en zelfverzekerd voelt? Dan zou ik het geweldig vinden als ik je mag inspireren. Hoe geweldig zou het zijn als je in 2018 de eerste stap zet naar zichtbaar succes met je persoonlijke uitstraling?!

Twijfel je aan je kleding en uitstraling omdat ….

  • je de sprankeling in je uitstraling mist;
  • je vaak dezelfde kleding draagt en en je liever niet te veel zichtbaar bent?
  • je niet weet wat kleding doet met je bedrijfsuitstraling?
  • je niet weet hoe je jouw deskundigheid (expertise) en professionaliteit kunt laten zien;
  • je het lastig vindt bewuste keuzes te maken in het aanschaffen van kleding;
  • je een kast vol kleding hebt, maar niets om aan te trekken;
  • je geen gevoel hebt voor het mixen & matchen van kleding;
  • je vaak meer floppers in je kast hebt dan toppers;
  • je het moeilijk vindt kleding te kiezen die bij jou past omdat het aanbod groot is;
  • je graag bewuste keuzes wilt maken en die kennis niet hebt.

Herken je één of meer van deze twijfels of wil je jezelf nog meer laten zien en ontdekken wat kleding voor jou kan betekenen, dan is deze VIP-dag Zichtbaar Succes met Professionele Outfits geschikt voor jou. Je leert in één dag welke kleding en uitstraling bij jouw deskundigheid en bedrijf past. Hoe je succesvolle outfits kunt samenstellen waarmee jij jezelf optimaal presenteert en je je bedrijf profileert. Denk jij nu, YES ik wil ook die stap maken en geen twijfels meer. Meld je dan snel aan voor de VIP-dag op 25 januari. Als je voor 1 januari beslist krijg je € 100,00 early stylebirdkorting op je investering. Meer informatie VIP-dag 25 januari 2018

Waarom zou je meedoen aan de VIP-dag? Wat levert de VIP-dag op?

Petra Wermink-Vos van Toffe Ondernemers liep ook tegen een aantal twijfels aan. Ze vond kleding niet belangrijk maar was zich goed bewust van de invloed van kleding op je uitstraling als ondernemer. Zij heeft de VIP-dag in het najaar gevolgd. Lees haar ervaring.

‘Marcella heeft me echt een groot cadeau gegeven. Ik ben nooit zo heel erg van de kleding geweest. Voor bepaalde gelegendheden kleedde ik me natuurlijk wel netjes, maar voelde me dan als snel “opgedirkt”. Of ik had het gevoel dat het het eigenlijk net niet was. Ik kon nooit echt goede keuzes maken wat betreft kleding.

Ik weet echter hoe belangrijk kleding is in een professionele uitstraling. Ik wil mezelf wel professioneel presenteren en mijn bedrijf profileren. Door de kennis en inspiratie van Marecella kan ik mij zakelijk en professioneel kleden zonder concessie aan mezelf te doen. Door de verdiepende inzichten in mezelf en de stijlcategorieën in combinatie met de contrasten, weet ik hoe ik mijn uitstraling zakelijker en krachtiger kan maken. Sinds de VIPdag kan ik kracht ontlenen aan mijn kleding en uitstraling. Ik wil een levendige uitstraling hebben van een succesvolle businesscoach met een onconventionele, high-end aanpak. Zo kan ik zowel mezelf als mijn deskundigheid laten zien en mijn visie kracht bijzetten. Echt een heel groot cadeau dat Marcella mij gaf. Ik ben haar erg dankbaar!’

IMG_6004
Petra Wermink-Vos van Toffe Ondernemers Nederland

Sparren over je persoonlijke stijl en uitstraling

Zou je het leuk vinden om met mij te sparren over je persoonlijke stijl en uitstraling tijdens een inspiratiegesprek? Dit gesprek is ofwel via skype of telefonisch en is geheel vrijblijvend. Ik bied deze maand 5 gratis inspiratiegesprekken aan. Meld je dus snel aan.

Ik inspireer en geef verdiepende inzichten aan jou als ambitieuze ondernemer of professional hoe je je vol zelfvertrouwen krachtig en prachtig kunt presenteren, je bedrijf kunt profileren en gaat voor zichtbaar succes. Ik maak je bewust hoe kleding invloed heeft op je uiterlijke presentatie en hoe je je sprankeling en professionaliteit kunt uitdragen.