Jij bent écht het visitekaartje van je bedrijf!

Afgelopen woensdag was ik bij een bijeenkomst van ambitieuze ondernemers en professionals. Inspirerende vrouwen met een missie! Vrouwen die hun deskundigheid en professionaliteit willen uitdragen in hun functie en met hun bedrijf. Iedere ondernemer en professional is uniek, anders dan anders. Maar hoe laat je zien dat je uniek bent, hoe draag je je persoonlijke kracht uit?

Veel vrouwen vinden het lastig om uit te dragen wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze weten niet precies hoe ze hun zichtbaarheid kunnen vergroten en het verschil kunnen maken. Ze hebben niet altijd de durf om zich te onderscheiden in hun uitstraling.

Aan het einde van de avond kreeg ik een prachtig compliment: ‘Jij bent echt het visitekaartje van je bedrijf!’ Waarop een andere professional toevoegde: ‘Marcella heeft heel duidelijk een eigen stijl, altijd anders dan anders’.

Ik kan jou ook leren hoe jij het visitekaartje van je bedrijf wordt. Ik help ondernemers en professionals met hun uiterlijke communicatie, hoe je je krachtig en prachtig kunt presenteren, je bedrijf kunt profileren en gaat voor zichtbaar succes. In kleding waarin je je prettig voelt, je optimaal presenteert en dat alles in je eigen unieke stijl.

Wil jij ook het visitekaartje zijn van je bedrijf en je onderscheiden in je persoonlijke stijl? En wil je een professionele, tijdloze en toch eigentijdse uitstraling, dit najaar start het 4-maanden Succes Trek Je Aan programma. Tijdens dit programma begeleid ik je bewust in 4 maanden zodat de opgedane kennis tijd krijgt om te landen en je de vaardigheden kan blijven doorvoeren. Ik help je om de nieuw ingeslagen weg in je persoonlijke uitstraling door te zetten en toch jezelf te blijven!  Mail mij voor een inspiratiegesprek, dan kunnen we bespreken of het Succes Trek Je Aan programma bij je past.
Stijlvolle groeten,

Marcella
stijlinspirator