Marcella LR-9350-2

Ben jij bang om niet serieus genomen te worden? Deze situatie maakte mij heel ongemakkelijk.

Ook mij bekruipt dat gevoel wel eens. Als ondernemer en professional wil je opgemerkt worden en serieus genomen worden. Je wilt je deskundigheid laten zien, je wilt je expertise uitdragen waarmee je anderen kunt helpen. Professionaliteit zit niet alleen in kennis en kunnen, maar zeker ook in uitstraling.

OH NEE! VERKEERDE KLEDINGKEUZE!
Vorig jaar is mij dit ook overkomen. 

 
lees verder ›

Vorig jaar was ik een jaar lang voorzitter van onze rotaryclub. Een heel intensief en spannend jaar. Ondanks dat ik iemand ben die graag de regie houdt, was dit toch wel heel anders om de club sturing te geven samen met het bestuur.

Wat is mij gebeurd? We hadden een bedrijfsbezoek bij één van de leden met een informeel etentje door samen te koken. Dus ik dacht, oh gezellig met onze eigen club eten, hartstikke leuk. Het was die dag heel zonnig weer en ik besloot te kiezen voor een zomeroutfit en dan ook nog eens heel casual. Alsof ik naar een terras ging met vriendinnen maar dan net even anders.

Toen ik daar kwam bleek dat de nieuwe kantoordirecteur van het bedrijf was uitgenodigd. OEPS. En de vraag kwam: ‘Marcella, wil jij als voorzitter even openen en iedereen welkom heten?’ Op dat moment voelde ik me heel klein, niet opgemerkt en zeker niet zichtbaar. Ik liet mijn expertise niet zien, voelde me niet krachtig en daardoor was de pracht ook even ver te zoeken. Ik had spijt dat ik niet iets anders had aangedaan, zodat ik mezelf vol zelfvertrouwen als voorzitter kon voorstellen en de club welkom kon heten.

Weet je wat er gebeurde? Ik voelde me heel onzeker en was bang niet serieus genomen te worden en hierdoor kon ik mijn bedrijf ook niet goed profileren. Door kleding te dragen waarin je je expertise laat zien, je je krachtig en vrouwelijk kunt presenteren, voel je je heel anders. Sterker en meer zichtbaar. Dan bent je trots op wat je te bieden hebt, waar je goed in bent, wat je met je bedrijf voor anderen kunt betekenen. Dat kun jij ook leren, zodat jij je ook vol zelfvertrouwen kunt presenteren.

De gelegenheid heeft effect op hoe wij de boodschap van de kleding interpreteren. In een luchtige zomeroutfit naar een informeel etentje of op het terras zitten is oké, maar ga je zo naar je werk bij een bank of heb je een taal als voorzitter bij een bijeenkomst van de rotary, dan is dat minder gepast. Wil je gezien en gehoord worden dan is het handig om jouw kleding in relatie tot de gelegenheid te kiezen. En hierbij hoef je je niet aan te passen, maar is het belangrijk dat jij jezelf met jouw persoonlijke kwaliteiten inpast in de situatie. Jij wilt toch ook volledig zichtbaar zijn en serieus genomen worden?

Daarvoor heb ik de VIP-dag Zichtbaar Succes met Professionele Outfits ontwikkeld, de eerste stap naar zichtbaar succes. Maar als je jezelf écht op de kaart wilt zetten, het verschil wilt maken en stappen wilt maken als ondernemer of professional en met je bedrijf, dan is de 2-daagse Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes perfect voor jou. Ik ben écht laaiend enthousiast. Ben jij net zo enthousiast als ik, Ik meld me aan. Er is slechts plek voor maximaal 6 ambitieuze vrouwen.

IMG_6497

Mijn hoogtepunt voor 2017 was het beëindigen van mijn parttime baan bij Trip Advocaten afgelopen zomer. Ik kan me nu volledig richten op mijn bedrijf Marcella stijlinspirator en het Masterprogramma Kleding als taal voor image consultants. Dit geeft zo veel energie, focus en vrijheid om te kunnen ondernemen. Ik heb zin in 2018. Het jaar waarin mijn bedrijf 10 jaar bestaat. Als je mij blijft volgen, hou ik je op de hoogte van al mijn mooie plannen. En ik kan je beloven dat zijn er veel. Maar als echte Friezin, wel met beide benen op de grond.

Film op 30-12-17 om 16.29

 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waarom Lisette de Ruigh mee heeft gedaan aan de VIP-dag?

Lisette de Ruigh heeft afgelopen jaar meegedaan aan de VIP-dag. Lisette had de wens om een volgende stap te zetten in haar carrière. Een ambitieus hoog opgeleide vrouw die zich richt op inhoud, complexe vraagstukken waarbij veranderingen een centrale rol spelen. Aan zichtbaar succes had ze nooit gewerkt (wel een aantal jaren geleden een kleuradvies gehad).

Dit heeft de VIP-dag Zichtbaar Succes met Professionele Outfits Lisette de Ruigh opgeleverd:

 
lees verder ›

Een VIP-dag bij Marcella is het beste cadeau dat ik mezelf, het afgelopen jaar, heb gegeven.  
Staande voor de volgende stap in mijn carrière was het voor mij belangrijk om letterlijk zichtbaarder te worden. Met vier, voor elkaar onbekende, vrouwen werden we die dag door Marcella, in alle veiligheid, meegenomen, op weg naar zichtbaar succes. 

Marcella verstaat de kunst om, door heel goed naar je te luisteren en te kijken, je te leren op andere wijze naar jezelf te kijken. Haar enorme positiviteit en haar eerlijke feedback hebben mij in ieder geval flink vooruit geholpen in mijn professionele uitstraling en maken ook dat ik met plezier terugdenk aan de VIP-dag.
Lisette de Ruigh

Na de VIP-dag maakt ze bewuste keuzes in kleding waardoor haar professionele uitstraling is versterkt, ze haar deskundigheid uitdraagt en haar zichtbaarheid enorm is vergroot en ze zich vol zelfvertrouwen kan presenteren. Met als resultaat een nieuwe leidinggevende functie bij een grote organisatie.

De ervaringen van mijn klanten sterken mij erin dat ik nog veel meer mensen blij wil maken met mijn kennis en waarde die ik te bieden heb als stijlinspirator en trainer masterprogramma Kleding als taal. Dat maakt mij gelukkig.

IMG_5913

Hoe cool is de krijtstreep? Welke krijtstreep past bij jou?

De krijtstreep is een soort grafisch statement. Dit dessin wordt vaak geassocieerd met een serieuze zakelijke uitstraling. De rechte lijnen van de krijtstreep zijn krachtig en geven een formelere uitstraling. Vaak in blauw of grijs. Je ziet ze meestal in mannenpakken. Hieronder een paar voorbeelden hoe cool de krijtstreep eigenlijk is.

 
lees verder ›

Classy en eigentijds
Tegenwoordig is de krijtstreep trendy en eigentijds mits de pasvorm/model helemaal van nu is. Denk maar eens aan dat Italiaans gesneden pak met een verfijnde krijtstreep voor mannen. Hoe classy is dat?! Of het mannenpak als powersuit voor de vrouw. Heel stijlvol!

Hoe draag je de krijtstreep naar kantoor?
Afhankelijk van de context en je persoonlijkheid draag je je krijtstreep. Ben je iemand die serieus is en dat wilt uitstralen, draag dan als man je krijtstreeppak met een double breasted jasje (wel bovenste knopen dicht). Laat je goed adviseren over de pasvorm anders krijgt je pak een oudse uitstraling.

Hoe draag je de krijtstreep casual?
Wil je als vrouw de krijtstreep casual dragen, is een leuk t-shirt met opdruk geweldig onder het mannenpak. Een paar sneakers eronder en klaar. Of een gave gestreepte kokerrok met een hip bomberjasje erop om het geheel wat stoerder en informeler te maken. De krijtstreep heeft tenslotte een klassieke uitstraling.

De krijtstreep inzetten voor een krachtige uitstraling
Robert Willemsen, presentatietrainer, heeft onderzoek gedaan naar de invloed en uitwerking van de krijtstreep op ons beeld van een leidinggevende. Hij heeft een vrouw in verschillende kantooroutfits gefotografeerd, telkens in dezelfde houding. Deze foto’s legde hij voor aan de respondenten met als vraag: ‘In welke vrouw heb je het meeste vertrouwen als manager?’  De mensen moesten een keuze maken op basis van hun intuïtie. Met stip was de krijtstreep de beste outfit. Met 73% van de stemmen scoorde de foto met de krijtstreep outfit het beste. De kleuren lichtblauw en zalm roze scoorde met 1% en 9% het minst goed.

Het blijkt dus dat de krijtstreep hoog schoort als het gaat om de uitstraling van leiderschap. Ben je een ambitieus ondernemer of professional en je solliciteert naar een functie van manager, you know what to wear.

Foto pinterest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wil je in één dag leren welke kleding en uitstraling bij jouw expertise en bedrijf past?

Herken je dit: ‘Je vindt kleding leuk en weet aardig wat de mode doet en eigenlijk weet je ook best hoe je er leuk en modisch uit kunt zien’. Maarrrrr er is veel meer te ontdekken!!!!!! Je mag jezelf nog meer laten zien.

Wil je er niet alleen leuk uitzien? En wil jij jezelf goedgekleed en optimaal presenteren in kleding die helemaal bij jou past en waarin je je krachtig, sprankelend jezelf en zelfverzekerd voelt? Dan zou ik het geweldig vinden als ik je mag inspireren.

Hoe geweldig zou het zijn als je in 2018 de eerste stap zet naar zichtbaar succes met je persoonlijke uitstraling?!

 
lees verder ›

Twijfel je aan je kleding en uitstraling omdat ….

 • je de sprankeling in je uitstraling mist;
 • je vaak dezelfde kleding draagt en en je liever niet te veel zichtbaar bent?
 • je niet weet wat kleding doet met je bedrijfsuitstraling?
 • je niet weet hoe je jouw deskundigheid (expertise) en professionaliteit kunt laten zien;
 • je het lastig vindt bewuste keuzes te maken in het aanschaffen van kleding;
 • je een kast vol kleding hebt, maar niets om aan te trekken;
 • je geen gevoel hebt voor het mixen & matchen van kleding;
 • je vaak meer floppers in je kast hebt dan toppers;
 • je het moeilijk vindt kleding te kiezen die bij jou past omdat het aanbod groot is;
 • je graag bewuste keuzes wilt maken en die kennis niet hebt.

Herken je één of meer van deze twijfels of wil je jezelf nog meer laten zien en ontdekken wat kleding voor jou kan betekenen, dan is deze VIP-dag Zichtbaar Succes met Professionele Outfits geschikt voor jou. Je leert in één dag welke kleding en uitstraling bij jouw deskundigheid en bedrijf past. Hoe je succesvolle outfits kunt samenstellen waarmee jij jezelf optimaal presenteert en je je bedrijf profileert. Denk jij nu, YES ik wil ook die stap maken en geen twijfels meer. Meld je dan snel aan voor de VIP-dag op 25 januari. Als je voor 1 januari beslist krijg je € 100,00 early stylebirdkorting op je investering. Meer informatie VIP-dag 25 januari 2018

Waarom zou je meedoen aan de VIP-dag? Wat levert de VIP-dag op?

Petra Wermink-Vos van Toffe Ondernemers liep ook tegen een aantal twijfels aan. Ze vond kleding niet belangrijk maar was zich goed bewust van de invloed van kleding op je uitstraling als ondernemer. Zij heeft de VIP-dag in het najaar gevolgd. Lees haar ervaring.

‘Marcella heeft me echt een groot cadeau gegeven. Ik ben nooit zo heel erg van de kleding geweest. Voor bepaalde gelegendheden kleedde ik me natuurlijk wel netjes, maar voelde me dan als snel “opgedirkt”. Of ik had het gevoel dat het het eigenlijk net niet was. Ik kon nooit echt goede keuzes maken wat betreft kleding.

Ik weet echter hoe belangrijk kleding is in een professionele uitstraling. Ik wil mezelf wel professioneel presenteren en mijn bedrijf profileren. Door de kennis en inspiratie van Marecella kan ik mij zakelijk en professioneel kleden zonder concessie aan mezelf te doen. Door de verdiepende inzichten in mezelf en de stijlcategorieën in combinatie met de contrasten, weet ik hoe ik mijn uitstraling zakelijker en krachtiger kan maken. Sinds de VIPdag kan ik kracht ontlenen aan mijn kleding en uitstraling. Ik wil een levendige uitstraling hebben van een succesvolle businesscoach met een onconventionele, high-end aanpak. Zo kan ik zowel mezelf als mijn deskundigheid laten zien en mijn visie kracht bijzetten. Echt een heel groot cadeau dat Marcella mij gaf. Ik ben haar erg dankbaar!’

IMG_6004
Petra Wermink-Vos van Toffe Ondernemers Nederland

Sparren over je persoonlijke stijl en uitstraling

Zou je het leuk vinden om met mij te sparren over je persoonlijke stijl en uitstraling tijdens een inspiratiegesprek? Dit gesprek is ofwel via skype of telefonisch en is geheel vrijblijvend. Ik bied deze maand 5 gratis inspiratiegesprekken aan. Meld je dus snel aan.

Ik inspireer en geef verdiepende inzichten aan jou als ambitieuze ondernemer of professional hoe je je vol zelfvertrouwen krachtig en prachtig kunt presenteren, je bedrijf kunt profileren en gaat voor zichtbaar succes. Ik maak je bewust hoe kleding invloed heeft op je uiterlijke presentatie en hoe je je sprankeling en professionaliteit kunt uitdragen.

images

Streepjescode

Krijtstreep
De krijtstreep is een ingeweven parallel lopend lijnenmotief, meestal op 0,7 tot 1 centimeter afstand van elkaar. De streep kan variëren in breedte en ook de afstand tussen de strepen is variabel. Traditioneel wordt de krijtstreep gebruikt voor zakelijke pakken.

 
lees verder ›

Hoe breder de streep hoe meer autoriteit, hoe meer ruimte tussen de streep des te opvallender. Vroeger bepaalde de dikte van de streep je status en daarmee hoe serieus je werd genomen. Dat is veranderd, je wilt nog steeds serieus genomen worden als ondernemer of professional maar ook zichtbaar zijn in wie je bent met al je deskundigheid. En laat de krijtstreep daar nou net voor zijn geknipt!

In de jaren 30 van de vorige eeuw gold het krijtstreeppak als modieus. De filmindustrie had hierop grote invloed. Hollywood helden, zoals Clark Gable en Cary Grant verschenen op het witte doek in een pak met krijtstreep. Het kledingstuk werd gezien als iets wat gedragen werd door respectable mannen.

Door de verticale loop van de lijnen lijkt de drager van kleding met krijtstreep visueel slanker en langer. Waarbij opgemerkt moet worden dat een lange slanke man nog langer lijkt met een smalle streep met weinig tussenruimte.

Pinstripe
Een pinstripe bestaat uit kleine puntjes die optisch een rechte lijn vormen en is een andere benaming voor de krijtstrip.

Info uit vakblad Kleur & Stijl / Foto pinterest

18221730_1338779902824047_5007551763176844580_n

Inspiratie

De BellMen laat iedere man er goed uit zien. De BellMen combineer je met kleding uit je eigen garderobe. Mannen besteden vaak aandacht aan hun basisgarderobe passend bij de situatie en het doel. Maar door aandacht te besteden aan de details ga je voor stijl en durf je je te onderscheiden.

 
fullsizeoutput_2e2a

Bij een VIP-dag, hoort een VIP-uitstraling.

Als je deelneemt aan de VIP-dag doorloop je 4 stappen om inzicht te krijgen in de taal van kleding, hoe je je kwaliteiten en deskundigheid kunt uitdragen en hoe je op en top jezelf kunt zijn bij iedere gelegenheid met jouw persoonlijke (VIP-)uitstraling.

Ik kwam deze prachtige fake-fur jas tegen. Deze jas geeft mij direct een VIP-uitstraling door het rijke materiaal en de glans. Zoals je ziet was het nog nazomer en liep ik op prachtige sandaaltjes. Als ik hem nu tegen zou komen, is hij voor mij. Deze jas past perfect bij mij als stijlinspirator en ook bij mij als Marcella. Altijd net even anders dan anders.

Wil je ook weten in welke kleding jij je professionaliteit uitdraagt, hoe je je op en top kunt presenteren in kleding waarin je je goed voelt en waarmee je je vol zelfvertrouwen kunt presenteren? Ik zou het tof vinden als jij de vierde en laatste VIP-deelnemer bent van dit jaar.

De volgende 4 stappen ga je maken: 

 
lees verder ›

Stap 1
Je leert ontdekken hoe de taal van kleding werkt, wat het effect is van de eerste indruk en over de taal van non-verbale communicatie. Met behulp van de ‘stijlcategorieën’ krijg je duidelijk en snel inzicht in het effect van kleur en kleding op de werkvloer en privé.
Stap 2
Beeldvorming en bewustwording. Wat straal je uit en wat wil je uitstralen?
Wat wil je uitstralen met jouw functie of jouw bedrijf als geheel?
Stap 3
De stylingtools contrast, kleur en vorm in de praktijk.
Stap 4
In deze stap leer je de vertaalslag te maken hoe je met meer gemak kleding kiest die jouw professionele uitstraling ondersteunt. Hoe je succesvolle outfits kunt samenstellen voor iedere gelegenheid en je met meer gemak jezelf kunt presenteren voor zichtbaar succes.

Wat levert de VIP-dag nog meer op:

 • intensieve en persoonlijke stylingaandacht van een expert;
 • tips & trucs waar je thuis direct mee aan de slag kunt;
 • een extra dimensie aan jouw blijvende indruk en bewustwording;
 • een boost in je zelfrespect omdat je het waard vindt om in jezelf te investeren;
 • Plezier en durf!

Voorafgaand aan de VIP-dag ontvang je een voorbereidende opdracht. Aan het einde van de dag weet op welke punten je meer zichtbaar succes met professionele outfits creëert en heb je een mooi ‘stijlplan’ om dit ook daadwerkelijk te creëren.

Heb je nog vragen, bel 06-51195158 mij gerust.

p2289475-1024x768

Competente uitstraling door make-up!

Uit onderzoek van de Harvard Universiteit is gebleken dat naarmate vrouwen een verzorgde professionele make-up dragen ze door anderen meer worden gezien als capabel, competent en betrouwbaar, aldus de NY Times.

 
lees verder ›

Het dragen van make-up is een onderdeel van je professionele uitstraling en speelt in de communicatie een rol. We hebben de keus om het wel of niet te gebruiken. Maar als je het dan gebruikt, doe het dan op de juiste wijze zodat het je uitstraling verfraait, versterkt en het je zichtbaarheid vergroot. En uiteraard met producten die aansluiten bij de wijze waarop je in het leven staat. Ik heb bewust gekozen voor de skincare mineral make-up van Jane Iredale.

De eerste indruk
De eerste indruk van iemands uitstraling en persoonlijkheid is voor het grootste deel gebaseerd op de non-verbale communicatie van lichaamstaal en uiterlijke verschijning.

In het make-up onderzoek zijn verschillende make-up looks naast elkaar beoordeeld. Je kunt verschillende indrukken achterlaten met make-up over één persoon. De eerste indruk telt, zoals je weet.

Naturally = professioneel
De make-uplook ‘naturally’ heeft direct impact op je zichtbaarheid en versterkt je ‘persoonlijke’ kracht. Het is een make-up met natuurlijke kleuren van een goede kwaliteit en niet té opgemaakt. Het geeft een verzorgde professionele uitstraling en straalt vertrouwen en competentie uit.

Glam =  sexy
Het effect van deze make-uplook is krachtig. De nadruk ligt of op de ogen of op de lippen met krachtige kleuren en donkere tinten. Deze look benadrukt het vrouweffect en wordt als zeer aantrekkelijk gezien, maar wel MINDER te vertrouwen en MINDER stabiel. Een make-up voor een feestelijke gelegenheid en niet voor je werk.

De laatste look scoort zeer hoog op aantrekkelijkheid, maar wel met een korte tijdsspanne, ofwel de impact is van korte duur.

Conclusie: Ga voor een mooie natuurlijke make-up passend bij jou voor een professionele uitstraling. Tenzij je een statement wilt maken met make-up.

Wil jij ook die mooie natuurlijke make-uplook? Vind jij het ook lastig om een mooie make-up aan te brengen zonder dat je zo opgemaakt bent?  Meld je dan snel aan voor de make-upavond op dinsdagavond 21 november, want VOL=VOL.

IMG_3800

Jij bent écht het visitekaartje van je bedrijf!

Afgelopen woensdag was ik bij een bijeenkomst van ambitieuze ondernemers en professionals. Inspirerende vrouwen met een missie! Vrouwen die hun deskundigheid en professionaliteit willen uitdragen in hun functie en met hun bedrijf.
Iedere ondernemer en professional is uniek, anders dan anders. Maar hoe laat je zien dat je uniek bent, hoe draag je je persoonlijke kracht uit?

 
lees verder ›

Veel vrouwen vinden het lastig om uit te dragen wie ze zijn en waar ze voor staan. Ze weten niet precies hoe ze hun zichtbaarheid kunnen vergroten en het verschil kunnen maken. Ze hebben niet altijd de durf om zich te onderscheiden in hun uitstraling.

Aan het einde van de avond kreeg ik een prachtig compliment: ‘Jij bent echt het visitekaartje van je bedrijf!’ Waarop een andere professional toevoegde: ‘Marcella heeft heel duidelijk een eigen stijl, altijd anders dan anders’.

Ik kan jou ook leren hoe jij het visitekaartje van je bedrijf wordt. Ik help ondernemers en professionals met hun uiterlijke communicatie, hoe je je krachtig en prachtig kunt presenteren, je bedrijf kunt profileren en gaat voor zichtbaar succes. In kleding waarin je je prettig voelt, je optimaal presenteert en dat alles in je eigen unieke stijl.

Wil jij ook het visitekaartje zijn van je bedrijf en je onderscheiden in je persoonlijke stijl? En wil je een professionele, tijdloze en toch eigentijdse uitstraling, dit najaar start het 4-maanden Succes Trek Je Aan programma. Tijdens dit programma begeleid ik je bewust in 4 maanden zodat de opgedane kennis tijd krijgt om te landen en je de vaardigheden kan blijven doorvoeren. Ik help je om de nieuw ingeslagen weg in je persoonlijke uitstraling door te zetten en toch jezelf te blijven!  Mail mij voor een inspiratiegesprek, dan kunnen we bespreken of het Succes Trek Je Aan programma bij je past.
Stijlvolle groeten,

Marcella
stijlinspirator

IMG_3056

Een tikkeltje eigenwijs. Een uitgesproken idee. Dat is Concept Store Johan Hemrica

Wat een prachtig bedrijf in de binnenstad van Leeuwarden. Een eigentijdse winkel die zich onderscheidt op het gebied van bloemen, mode en interieur. Als stijlinspirator verdiep ik me altijd in de nieuwe trends. Ik bezoek heel graag Concept Store Johan Hemrica voor inspiratie, de nieuwe trends en de succestoppers voor mezelf en mijn klanten.

 
lees verder ›

Een plek waar je kunt genieten van mooie materialen, bijzondere items, subtiele details en designstukken. Door de verhuizing naar een bijzonder mooi nieuw pand komt alles nog mooier tot zijn recht.

Alleen al een bezoek voor inspiratie is zeker de moeite waard.

TIP: de gave trendy eigentijdse laarzen en schoenen bij Hemrica. Deze winter zie je dat  de vorm van de neus van laarzen en schoenen puntig mag zijn. Dit geeft een krachtige uitstraling aan de schoen of laars.

quote-1

‘Ineens word ik serieus genomen en zien relaties en klanten dat ik er ben.’

Majet is een ambitieuze vrouw met een bedrijf. Ze volgde veel inhoudelijke trainingen. Daar lag haar focus. Na een tijd heeft ze gemerkt dat ze toe was aan de volgende stap. Haar kleding paste niet meer bij haar. Ze wilde een stap maken naar een hoger niveau met haar bedrijf. Ze wilde haar deskundigheid uitdragen en zichtbaar zijn voor potentiële klanten.

 
lees verder ›

Kleding was voor haar minder belangrijk maar ze was zich inmiddels wel bewust van de versterkende factor van een optimale professionele presentatie met haar eigen stijl.  Daarom besloot ze deel te nemen aan het 4-maandenprogramma Succes Trek Je Aan.  Het was een boost in zelfvertrouwen en zichtbare versterking van haar marktpositie. Majet voelt zich zeker in haar uiterlijke presentatie, weet de juiste keuzes te maken, ze straalt
professionaliteit uit, ze wordt serieus genomen en ze heeft haar zichtbaarheid vergroot. Ineens wordt ze serieus genomen en zien relaties en klanten wie ze is en wat ze doet. Ze ervaart dat er steeds meer belangstelling is voor haar bedrijf en haar diensten. Een mooi voorbeeld van Krachtig Prachtig voor Zichtbaar Succes.

[Foto CB]

 
Afbeelding2

2017-2018

 
SheSuit291015-0817-1

De Zakenvrouw

Iedere topvrouw verdient een top verschijning! She Suit Couture voor de zakenvrouw

 
20df1d28f7ca310f671b38ab9a786131

Paperbag

 
IMG_3107

Je eigen mix

Een compleet doordachte look kan eruitzien alsof je zó uit een magazine bent gestapt. Mix vintage en fashion, zomer en winter. Draag een mooi overhemd eens met een verbleekte jeans of een keurige broek met een chic jasje en stoere All Stars.

 
fdfa177f7d1c0ba3bc451d720e3bddbb
d3b0205e964f329ac08e1759f323e7e4
aa6abd248a4602df29279a66112145b3
1c0d4563535d920c693faf944a1a86db
4f2d970918f22799bb06f2a8f5d11581