Contactgegevens Marcella

Marcella Veldhuis-Andringa
stijlinspirator

Let’s meet!
Wil je nader kennismaken of wil je bespreken wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvend inspiratiegesprek.

Ciprianussteeg 2b
(om de hoek van De Kelders)
8911 JG  LEEUWARDEN
06-51195158
MAIL

Instagram I Linkedin I Twitter I Facebook

 
IMG_0388

Het stijlburo

Kom eens langs

In het oude koetshuis uit 1630 is het stijlburo van Marcella stijlinspirator gevestigd. Alle trainingen en adviezen zijn op afspraak van maandag tot en met vrijdag. Op iedere zaterdag heeft het stijlburo een inloopmiddag van 12.00 – 17.00 uur. Kom gerust vrijblijvend kennis maken met mij, inspiratie op doen, de skin care make-up van Jane Iredale aanschaffen of een sprankelende CellaBella/BellMen uitzoeken? Je bent van harte welkom.

Kom eens langs. Het is een inspirerende bijzondere plek in hartje Leeuwarden.

Marcella 

 
bekijk alle foto's ›
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wil jij er stralend uitzien? Heb je een gevoelige huid?
Dan heb ik de oplossing voor jou!

Bij een goede presentatie hoort een verzorgde make-up. Daarvoor werk ik met Jane Iredale The Skin Care Make-up op basis van 100% natuurlijke mineralen, die de huid verzorgt en haar de ultieme zonbescherming geeft. Kom langs of maak een afspraak voor advies bij het kiezen van de juiste producten en kleuren.  De mooiste make-up die je kan dragen is een gezonde, stralende huid! Bekijk de video > Kom langs in de Stijlstudio om vrijblijvend kennis te maken met deze cosmetica.

Ik heb bewust voor dit cosmeticamerk gekozen omdat dit heel goed aansluit bij mijn visie en missie.

 
lees verder ›

Wil je alvast kijken welke mogelijkheden er zijn, kijk dan op Jane Iredale. Iedere zaterdagmiddag is de stijlstudio geopend voor inloop. Kom langs om kennis te maken met de minerale make-up. Ook kun je je bestelling aan mij mailen.  Met veel liefde en zorg verzend ik je producten zo snel mogelijk.

Wie is Jane Iredale? Jane Iredale kwam als eerste op de markt in de esthetische industrie met een volledige make-up lijn gebaseerd op mineralen. Ze was de eerste om artsen een make-up lijn aan te bieden die goed is voor de huid. Dankzij de natuurlijke en unieke samenstelling worden de producten aanbevolen door gerenommeerde plastische chirurgen en dermatologen.

Jane Iredale Skin Care Make-up is een make-uplijn op basis van 100% mineralen, die de huid verzorgt en haar de ultieme zonbescherming geeft. Het product is eigenlijk een vier-in-één: fond de teint, poeder, concealer en zonbescherming (SPF 20). De producten bevatten geen vulmiddel (talk), geen kleurstoffen FD&C, bewaarmiddelen of synthetische geurstoffen. Ze bevatten echter wel anti-oxidanten van farmaceutische kwaliteit. Jane Iredale heeft het ECOCERT label en het label Skin Cancer Foundation.

Vier in één
De gemicroniseerde basis van mineralen is geconcentreerd pigment. (Wij gebruiken geen vulmiddelen zoals talk.) Door het geconcentreerd pigment is een minieme hoeveelheid van de make-up al genoeg om te dekken en doet het tegelijk dienst als fond de teint, poeder en concealer. Het geconcentreerd pigment beschermt ook tegen de zon zonder dat daarvoor synthetische ingrediënten nodig zijn.

SPF (Zonbeschermingsfactor) en het FDA
SPF 20 PurePressed Bases & SPF 20 Amazing Bases – De mineralen zijn samengesteld uit titaniumdioxide en zinkoxide en geven daardoor onmiddellijke, breed spectrum zonbescherming zonder chemicaliën. Bovendien zijn deze waterbestendig.

Snelle, gewichtloze dekking
Je brengt met een penseel of een sponsje een dekking aan waarvoor normaal gezien drie producten nodig zijn. Je verkrijgt dan een transparant en gaaf resultaat. Onze make-up voelt gewichtloos aan.

Niet-comedogeen en olievrij
Onder een microscoop lijken de mineraalkristallen op schubben. De kristallen vormen een filter het normaal functioneren van de huid mogelijk maakt. De mineralen zijn niet-comedogeen. We beschikken over getuigenissen van patiënten met acné waarin staat dat hun huid aanzienlijk verbetert is sinds zij onze minerale make-up gebruiken. De enige oliën die wij gebruiken in onze formules zitten in producten die de huid helpen verzorgen, zoals in onze concealer voor onder de ogen en onze producten voor de lippen.

Minimaal risico op allergieën
Allergieën en gevoeligheden worden doorgaans opgewekt door substanties die huidirritatie veroorzaken. Reacties komen vooral voor bij huiden die op de een of andere manier beschadigd zijn door, bijvoorbeeld, een verzwakt immuunsysteem, zonbeschadiging, chemische peelings, laserbehandeling, enz. Substanties die deze gevoeligheden het vaakst veroorzaken zijn chemische bewaarmiddelen, chemische kleurstoffen (doorgaans aangeduid als FD&C), parfum en alcohol. Onze make-up bevat geen van deze substanties. Meer nog, zinkoxide en titaniumdioxide werken ontstekingsremmend en helpen de huid kalmeren. Al onze producten zijn getest op gevoeligheid in een laboratorium dat goedgekeurd is door het FDA en werden niet-sensitief bevonden.

Stoffen die de huid gevoelig maken
Al onze individuele gegevensfiches omtrent de veiligheid van het materiaal van de grondstoffen in onze poeders tonen aan dat irritatie, verbranding en prikkeling niet veroorzaakt worden door onze ingrediënten. Bovendien veranderen onze processen de chemie van de grondstoffen niet waardoor het resultaat van de gemengde ingrediënten hetzelfde blijft als dat van de individuele ingrediënten. We hebben alle parfum, chemische kleurstoffen en chemische bewaarmiddelen uit onze poeders gebannen. Deze vormen de top drie van de stoffen die de huid gevoelig maken.

FD&C Kleurstoffen
Wanneer aan een kleur de letters FD&C voorafgaan, betekent dit dat de kleur goedgekeurd is door het FDA voor gebruik in voeding, geneesmiddelen en cosmetica. Als D&C aan de kleur voorafgaat betekent dit dat de kleur enkel gebruikt mag worden in geneesmiddelen of cosmetica. FD&C kleurstoffen zijn afkomstig uit petroleum of historische koolteer; sommige zijn ook synthetisch.

Geconcentreerd pigment (dekking)
Het woord “pigment” verwijst doorgaans naar een gekleurde of witte stof die onoplosbaar is in een oplosmiddel. (Het woord “kleurstof” verwijst gewoonlijk naar een chemische verbinding, meestal afkomstig uit petroleum, die oplosbaar is.) Onze pigmenten worden enkel vervaardigd uit gemicroniseerde mineralen.

Onze poeders werken zo goed als natuurlijk uitziende make-up en/of camouflage omdat het geconcentreerde pigment niet alleen kleur maskeert maar ook in wisselwerking treedt met licht om een “soft focus”-effect te creëren dat een illusie of een perfectie schept. Een kleine hoeveelheid mineralen zal de meeste soorten roodheid bedekken, inclusief acné, acne rosacea en erytheem (roodheid).

Blijft op de huid zitten
Door het micronisatie-proces dat onze minerale korrels ondergaan, binden ze bij het aanbrengen. Wanneer deze aangebracht worden op een zuivere, gehydrateerde huid, overwint de oppervlaktespanning die gecreëerd wordt de zwaartekracht en blijven de mineralen op de huid zitten. Hierdoor loopt de make-up niet uit, blijft hij mooi zitten, gaat hij niet in de plooitjes zitten en kan hij enkel verwijderd worden met een reiniger of met onze Magic Mitt. Er is geen speciale reiniger vereist.

Ontstekingswerend
Titaniumdioxide en zinkoxide hebben ontstekingswerende eigenschappen en helpen erytheem (roodheid) te kalmeren. Zinkoxide is ook antibacterieel.

DE PRODUCTEN WORDEN NIET GETEST OP DIEREN

Wil je leren hoe je met make-up een professionele uitstraling krijgt?
Geef je dan op voor de make-upworkshop.

Ontdek de mogelijkheden en ga aan de slag met alle tips. Ik adviseer en leer je hoe je er op je best uit kunt zien voor een professionele uitstraling.

Heb je belangstelling voor één van de prachtige minerale producten van Jane Iredale (ook geschikt voor de donkere huid)? Kijk dan op www.janeiredale.com. Je kunt je bestelling aan mij mailen.  Lees hier inhoudelijke informatie over de minerale make-up. Met veel liefde en zorg verzend ik je bestellingen zo snel mogelijk.

Aanmelding eStyling voor informatie & inspiratie

Iedere twee weken stuur ik waardevolle tips en informatie over Zichtbaar Succes met Professionele Outfits. Ik wil je namelijk heel graag inspireren. De tips gaan over professionele uitstraling, zichtbaar succes en kledingkeuzes. Ook kom je als lezer in aanmerking voor mooie aanbiedingen die je anders niet ontvangt. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden ivm privacy waarborg.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 
Pinterest

Nieuwsgierig naar mijn PINS